Skip to content

Vermogen verdient persoonlijke aandacht. De focus bij Capitael ligt op beleggen en op u als cliënt. Alle overige processen besteden wij uit aan gespecialiseerde professionele partijen. Efficiënt. Daardoor staat uw vermogen bij ons centraal en is onze toegankelijkheid hoog. Tijd nemen voor een goed gesprek.

Depotbanken met wie wij werken

Uw vermogen, zowel het belegde deel als het deel dat cash wordt aangehouden, wordt extern ondergebracht bij een zogenaamde depotbank. Binnen een depotbank worden uw effecten veilig ondergebracht in een apart bewaarbedrijf. Hiermee wordt uw vermogen gegarandeerd veilig bewaard. Wij werken samen met de volgende depotbanken: ABN Amro MeesPierson, BinckBank en Credit Suisse. 

Samen met u bepalen we vooraf het gewenste risicoprofiel zodat u weet binnen welke bandbreedte het vermogen wordt belegd. Hierin nemen we uw persoonlijke situatie en dat van uw familie, aangevuld met uw eisen en wensen voor de toekomst, als vertrekpunt. In een kennismakingsgesprek geven wij u meer inzicht in ons beleid en onze beleggingsstijl. Klik hier voor een afspraak.

Back To Top