Skip to content

Onze filosofie is eenvoudig samen te vatten: Beleggen in kwalitatief goede, winstgevende ondernemingen die een structurele omzet- en winstgroei realiseren. Bedrijven die veelal dividend uitkeren en internationaal opereren. Deze ondernemingen hebben vaak ook omzet- en winstgroei geboekt in de jaren dat er crisis was. Bedrijven die de waan van de dag naast zich neerleggen, maar wel een duidelijke visie hebben ten aanzien de snel veranderende wereld. Ondernemingen die niet zo afhankelijk zijn van banken en een hoge kasstroom hebben.

Wij investeren direct in betrouwbare debiteuren in het defensieve gedeelte van een portefeuille en houden liquide middelen aan indien de omstandigheden daarom vragen. Geen onnodige risico’s nemen of jaar in jaar uit ‘de benchmark’ moeten verslaan. Wij kijken met u mee hoe u de kwaliteiten van uw beleggingen kan verhogen en onnodige kostenstructuren kan terugdringen. Behoudend en degelijk.

Wij hebben dus een “klassieke visie” op beleggen met een open blik voor wereldwijde ontwikkelingen. Onze (bedrijfs-) economische visie wordt mede gevormd op basis van research van gerenommeerde banken en effecteninstellingen (o.a. Goldman Sachs, Credit Suisse en CitiGroup). Wij beleggen hoofdzakelijk rechtstreeks in beursgenoteerde kwaliteitseffecten.

Complexe en afgeleide beleggingsinstrumenten hebben niet onze voorkeur. In een economische wereld die al complex genoeg is, willen wij uitsluitend beleggen in instrumenten die zowel onze cliënten als wij zelf kunnen begrijpen. U ziet op die manier ook weer waar u in belegd bent met uw portefeuille en desgewenst is uw portefeuille snel en tegen lage kosten weer liquide te maken.

Wij hebben uitsluitend individuele beheermandaten, waarbij u de beleggingskeuzes op uw rekening aan ons over laat. Wij hebben géén eigen producten. U kan bij ons kiezen waar uw vermogen wordt ondergebracht: ABN Amro MeesPierson, BinckBank of Credit Suisse. Wij verzorgen voor u het contact met de bank. Wij zijn uw aanspreekpunt.

Onze rapportages zijn overzichtelijk, duidelijk en eenduidig, onafhankelijk van de depotbank(en) waar uw vermogen is ondergebracht. Indien gewenst consolideren wij de beleggingen van meerdere rekeningen en meerdere banken in één rapportage.

Back To Top