Skip to content

Wij beleggen in kwaliteit. Bedrijven die stevig zijn en groeien. Bedrijven die de volgende crisis op eigen kracht overleven. Winstgevende bedrijven die vanuit vermogen dividend kunnen uitkeren of eigen aandelen kunnen inkopen.

Durf te kiezen

Wij beleggen niet in fondsen of trackers (etf’s). Want als je via trackers in een index belegt, investeer je immers ook in bedrijven die niet goed presteren. Dit gaat uiteindelijk ten koste van het rendement. Wij selecteren alleen in bedrijven met een sterk management, een duidelijke visie en betrouwbare bedrijfsvoering. 

De beleggingsspecialisten van Capitael volgen de huidige en potentiële beleggingen uw beheerportefeuille op de voet. Wij kijken rationeel naar de actuele ontwikkelingen op de financiële markten en investeren, op basis van prognoses, in de winnaars van morgen. Onze principes zijn helder: begrijp waarin je belegt, focus op de lange termijn en zorg voor een optimale rendement-risico verhouding. Indien nodig houden we wat meer liquide middelen aan indien de omstandigheden daarom vragen. En wij nemen geen onnodige risico’s om jaar in, jaar uit de benchmark te willen verslaan. 

Meer weten over ons beleggingsbeleid? Maak hier een afspraak.

Back To Top